Over ons

Bij Luxury Living Outlet vind u design meubels van exclusieve merken zoals Eichholtz en Richmond interiors. Van kasten tot salontafels en van woonaccessoires tot alle soorten verlichting. Maar ook bijzettafeltjes, schilderijen en prints. Naast het grote aanbod van meubels verkopen wij ook met enige regelmaat andere luxe goederen . De meubels komen uit faillisementen en partijen uit binnen en buitenland.

Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubels tegen zeer lage tarieven te verkopen. Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie, hebben wij een eenvoudige showroom en werken wij maar met kleine marges. Dit alles doen wij om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen hanteren, want daar staan wij voor. Zo kan iedereen over een luxe interieur beschikken voor een betaalbare prijs.

Dat er woonwinkels zijn die bij ons inkopen in plaats van rechtstreeks, zegt waarschijnlijk wel genoeg.

Op deze site vind u een groot gedeelte uit onze collectie maar zoekt u iets speciaals en staat het er niet tussen durf dan gerust te vragen en wie weet hebben wij het toch of kunnen wij het via onze kanalen voor een scherpe prijs aanbieden.

 

 

 

Wij zijn een outlet en de producten kunnen natuurlijk een klein krasje of iets dergelijks bevatten , dit is zeker niet altijd het geval maar toch raden wij iedereen aan om altijd zelf te komen bezichtigen of er goed naar te informeren. De Spullen zijn gebruikt voor bijvoorbeeld meubelbeursen waar deze merken hun nieuwe collecties tonen aan de winkeliers of ze kunnen zijn gebruikt in de showroom van het merk zelf 

Wij kunnen op de outlet artikelen geen garantie verlenen of retour nemen .

© 2016 - 2023 Luxury Living Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel